
آموزش سامانه ی مؤدیان و پایانه های فروشگاهی
تخصص تضمینی + مدرک معتبر
این روزها درباره ی سامانه ی مؤدیان خیلی شنیدم و سوالات و ابهامات زیادی وجود دارد.
با اینکه تا به حال کلاس های آموزشی، محتواهای متفاوت و دوره ها و همایش های زیادی برگزار شده ولی همواره هنوز سوالات و ابهاماتی وجود دارد که سامانه مؤدیان برای چیست؟ و برای چه کسانی است؟ نحوه ی کار با آن به چه صورتیست؟ وکدام بخشنامه ها شامل کار ما میشود؟
در این آموزش کلیه ی ابهامات و سوالات شما در خصوص سامانه ی مؤدیان و پایانه های فروشگاهی پاسخ داده میشود.
این پکیج شامل موارد زیر میباشد:
- فیلم آموزش جامع سامانه ی مودیان وپایانه های فروشگاهی تئوری و عملی
- آموزش ورود و کار با سامانه
- گواهینامه ی بین المللی MPT اتریش
- ضمانت بازگشت وجه بدون قید شرط
- پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات شما
سرفصل های آموزشی
1- اشخاص مشمول و تکالیف آنها
2-فرآیند کلی و مدل مفهومی آن
3-تکالیف سازمان امور مالیاتی و سایر مراجع در این قانون
4- تسهیلات و مشوق ها
5- ضمانت اجرا
6- دستگاه نظارت بر اجرای سامانه
مدرس
استاد محمد قبول
- عضو شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران
- کارشناس رسمی دادگستری
- عضو هیات های حل اختلاف مالیاتی
- عضو کمیته مقررات مالیاتی جامعه حسابداران رسمی
- عضو کمیته های تخصصی اتاق بازرگانی
- عضو کمیته های مالی، مالیاتی، پیاده سازی استانداردهای حسابداری، حسابرسی داخلی، و ریسک در هلدینگها و نهادی عمومی
» دبیرخانه آموزش های مالیات پیشگام ویستا پژوه«
- تلفن ثابت 02165537963
- واحد فروش 09354758547
- واحد اداری 0956090506
- واحد اجرا 09123947596
- ایمیل pishgamvp@gmail.com
در ویدیوی زیر آموزش کار با سامانه ی مؤدیان که توسط تیم پیشگام با تدریس استاد محمد قبول تهیه و منتشر شده را مشاهده کنید.
در ادامه بخشی از آموزش های سامانه ی مؤدیان و پایانه های فروشگاهی توسط استاد محمد قبول را مشاهده کنید.
سامانه ی مؤدیان و پایانه های فروشگاهی
عدالت مالیاتی حاصل یک نظام مالیاتی مطلوب و کار آمد بوده و از پیش نیاز های اساسی برای رسیدن به این دستاورد ملی ایجاد شفافیت اقتصادی در جامعه است . در این راستا سازمان امور مالیاتی کشور راهبردهای بنیادین خود را در چارچوب ایجاد شفافیت و به تبع آن هوشمند سازی نظام مالیاتی تدوین نموده و با تاکید برضرورت مالیات ستانی مبتنی بر اطلاعات شفاف و قابل استناد و بهره گیری از ابزار های ثبت معاملات و سامانه های اطلاعاتی به دنبال بر قراری یک نظام مالیات ستانی هوشمند و استقرار عدالت مالیاتی در کشور است .
در این خصوص شناخت و استفاده بهینه از ظرفیت ها و ابزار های قانونی کار آمد این حوزه و همسویی و مشارکت یکپارچه میان کلیه نهاد ها و دستگاه های اجرایی می تواند منجر به دستیابی به اهداف کلان نظام اقتصادی کشور گردد . از جمله ابزار ها و ظرفیت های موثر قانونی در این زمینه قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان است که در مهر ماه سال ۱۳۹۸ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و اکنون با راه اندازی سامانه مودیان در سازمان امور مالیاتی زمینه لازم برای اجرای موثر این قانون در کشور فراهم آمده است . در این مقاله ضمن تشریح پیشینه و اهداف به بررسی جامع قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان می پردازیم .
امروزه قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان به عنوان بستر اصلی اجرای بسیاری از قوانین مالیاتی مورد تاکید قرار گرفته است .
کلیه اشخاص مشمول قانون مكلف به عضويت و ثبت نام در سامانه مودیان و صدور صورتحساب الکترونیکی برای فروش کالا و خدمات خود شده اند و ماخذ محاسبه مالیات و عوارض فروش کالا ها و خدمات در مورد مودیان عضو سامانه مودیان ارزش فروش مندرج در صورتحساب الکترونیکی است.
همچنین اگر به دنبال دریافت پکیج کامل آموزش مالیات هستید پیشنهاد می کنیم حتما یک سر به پکیج آموزش مالیات پیشگام ویستا پژوه بزنید.
بیشتر بخوانیدتاریخچه پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان
در ابتدا میتوان خلاصه بیان کرد
در سه ماده فوق که در سنوات و سال های قبل بوده از صندوق فروشگاهی اشاره شده که توجه شما را به تاریخچه آن جلب میکنم :
ماده۱ ۷ قانون نظام صنفی کشور سال ۱۳۸۲
بهمنظور تسهیل داد و ستد، ثبت و مستندسازی، نظارت بر قیمتها و شفافیت در مبادلات اقتصادی، افراد صنفی عرضهکننده کالا یا خدمات مکلفند مطابق اولویتبندی مشاغل که هر سال اعلام میشود از سامانه صندوق مکانیزه فروش (posse) استفاده نمایند. معادل هزینههای انجامشده بابت خرید، نصب و راهاندازی دستگاه صندوق فروش اعم از سختافزاری و نرمافزاری توسط صاحبان مشاغل مذکور، از درآمد مشمول مالیات مودیان مزبور در اولین سال استفاده قابلکسر است. عدماستفاده صاحبان مشاغل مذکور از صندوق فروش در هر سال، موجب محرومیت از معافیتهای مالیاتی مقرر در قانون برای سال مربوط میشود .
تبصره – تعیین صنوف مشمول و اولویتبندی و نحوه استفاده از صندوق و چگونگی ارائه اطلاعات آن به مراجع ذیربط به موجب آییننامهای است که توسط دبیرخانه هیاتعالی نظارت با همکاری سازمان امور مالیاتی و اتاق اصناف ایران تهیه میشود و حداکثر ظرف سهماه از تاریخ لازمالاجراء شدن این قانون بهتصویب هیات وزیران میرسد.
ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی
به منظور شفافیت در مبادلات اقتصادی و تشخیص درآمدهای مؤدیان مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده، وزارت بازرگانی مکلف است با هماهنگی سازمان امور مالیاتی کشور و شورای اصناف کشور تا پایان سال دوم برنامه صاحبان مشاغل را براساس اولویت، ملزم به استفاده از سامانههای صندوق فروش (مکانیزه فروش) نماید.
معادل هزینههای انجامشده بابت خرید، نصب و راهاندازی دستگاه سامانه صندوق فروش (مکانیزه فروش) توسط صاحبان مشاغل مذکور از درآمد مشمول مالیات مؤدیان مزبور (در اولین سال استفاده از سامانههای مذکور) قابل کسر است. عدم استفاده صاحبان مشاغل از سامانه صندوق فروش (مکانیزه فروش) در هر سال، موجب محرومیت از معافیتهای مالیاتی مقرر در قانون برای سال مربوط میشود.
سازمان امور مالیاتی موظف است به تدریج و براساس اولویت، آن دسته از صاحبان مشاغل که ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش (مکانیزه فروش) هستند را تعیین نماید و تا شهریور ماه هر سال از طریق اطلاع کتبی و رسمی به اتحادیه صنفی مربوطه و نیز درج در یکی از روزنامههای کثیرالانتشار و روزنامه رسمی کشور اعلام و از ابتداء فروردین ماه سال بعد از آن اعمال نماید.
تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیات مستقیم اصلاحیه 31/04/1394
مودیان مالیاتی موضوع این ماده موظفند از سامانه صندوق فروش و تجهیزات مشابه استفاده کنند . معادل هزینه های انجام شده بابت خرید نصب و راه اندازی تجهیزات فوق اعم از نرم افزاری و سخت افزاری از مالیات قطعی شده مودیان مزبور در اولین سال استفاده و یا سالهای بعد آن قابل کسر است.
سازمان امور مالیاتی موظف است به تدریج و براساس اولویت اشخاص مشمول حکم این تبصره را تعیین کند و تا شهریور ماه هر سال از طریق درج در یکی از روزنامه های کثیر النتشار و روزنامه رسمی کشور اعلام و از ابتدای فروردین ماه سال بعد از آن اعمال نماید.
معادل ده درصد از مالیات ابرازی عملکرد مودیانی که توسط سازمان امور مالیاتی ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش و تجهیزات مشابه شده اند مشروط به رعایت آیینامه ای اجرایی مربوط برای مدت دو سال اول بخشوده می شود . عدم اجرای حکم این تبصره موجب تعلق جریمه ای به میزان دو درصد فروش می باشد . نحوه استفاده از صندوق و چگونگی ارائه اطلاعات به موجب آیین نامه ای اجرائی می باشد .
با همه توضيحات داده شده در مهرماه ۱۳۹۸مجلس شورای اسلامی با هدف ایجاد یک تحول بنیادین در نظام مالیاتی کشور در جهت نهادینه کردن عدالت و شفافیت اقتصادی کاهش اقتصاد سایه که همان بازار سیاه نامیده میشود کاهش فرار مالیاتی و تامین منابع اطلاعاتی قابل استناد برای نظام مالیاتی کشور به منظور محاسبه مالیات منصفانه و مبتنی بر رویداد مالی واقعی قانونی را تحت عنوان قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان تصویب و به دولت ابلاغ کرد .
امروزه قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان به عنوان بستر اصلی اجرای بسیاری از قوانین مالیاتی مورد تاکید قرار گرفته است . از جمله قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ که به موجب آن کلیه اشخاص مشمول این قانون مکلف به عضویت و ثبت نام در سامانه مودیان و صدور صورتحساب الکترونیکی برای فروش کالا و خدمات خود شده اند و ماخذ محاسبه مالیات و عوارض فروش کالا و خدمات در مورد مودیان عضو سامانه مودیان ارزش فروش مندرج در صورتحساب الکتونیکی است که توسط آن در سامانه مزبور ثبت شده است . همچنین میتوان پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان را به عنوان بستر حیاتی برای اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه و همچنین لایحه مالیات بر مجموع درآمد در نظر گرفت .
اهداف قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان
ایجاد شفافیت اقتصادی در راستای برقراری عدالت مالیاتی – افزایش وصول مالیات – افزایش نظارت سازمان امور مالیاتی بر عملکرد مودیان – مقابله و کنترل بهتر برای فرار مالیاتی و شناسایی مودیان مالیاتی –
سوالات متداول
اشخاص مشمول اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان کدامند ؟
کلیه صاحبان مشاغل صنفی – غیر صنفی و اشخاص حقوقی موضوع فصل چهارم وپنجم باب سوم قانون مالیات مستقیم
منظور از تاریخ مشمولیت اشخاص در قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان چیست ؟
تاریخ مشمولیت برای مودیان که در حال فعالیت هستند از تاریخ فراخوان و برای مودیانی که بعد از تاریخ فراخوان شروع به فعالیت رسمی نموده اند از تاریخ شروع فعالیت آن ها می باشد . مودیان از تاریخ مشمولیت ملزم به صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان می باشند .
منظور از شرکت های معتمد ارائه کننده خدمات مالیاتی چیست ؟
اشخاص حقوقی دارای پروانه هستند که حسب ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی سازمان نسبت به ارائه مشاوره و آموزش های لازم به مودیان نصب و پشتیبانی تجهیزات مورد نیاز برای ارائه خدمات مالیاتی از قبیل خدمات مربوط به صدور صورتحساب الکترونیکی و سایر امور غیر حاکمیتی با سازمان همکاری می کند .
شماره منحصر به فرد مالیاتی چیست ؟
شناسه ای است ۲۲ کاراکتری که در پایانه فروشگاهی به صورت منحصر به فرد تولید و به هر صورتحساب الکترونیکی تخصیص داده می شود .
آیا امکان تایید یا رد صورتحساب الکترونیکی وجود دارد ؟
بله . در صورتی که خریدار مصرف کننده نهایی نباشد و عضو سامانه مودیان باشد امکان تایید یا رد صورتحساب الکترونیکی پس از درج صورتحساب به صورت خودکار در کارپوشه خریدار حداکثر تا ۳۰ روز وجود دارد . در صورت عدم واکنش خریدار تا موعد مقرر صورتحساب الکترونیکی به صورت سیستمی تایید میگردد .
شناسه کالا / خدمت چیست؟ از چه مرجعی باید دریافت گردد ؟
شناسه کالا/خدمت یک شماره ۱۳ رقمی است که کالا / خدمت تخصیص داده می شود . به ازای هر ردیف در صورتحساب الکترونیکی صادره توسط مودیان درج شناسه کالا/ خدمت مرتبط الزامی است .
کلیه تولید کنندگان وارد کنندگان و ارائه دهندگان خدمت مکلف به دریافت شناسه مذکور از وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد .
حد مجاز فروش برای واحد های جدید التاسیس و یا واحد های فاقد سابقه مالیاتی چگونه است ؟
حداکثر سه برابر معافیت سالانه موضوع ماده ۱۰۱ قانون مالیات مستقیم
در ادامه بخشی از آموزش سامانه ی مؤدیان و پایانه ی فروشگاهی که توسط تیم پیشگام برگزار شده را مشاهده بفرمایید.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
آموزش معافیت های مالیاتی
آموزش معافیت های مالیاتی مدرس ویژگی های دوره شرکت در سمینار به دو صورت حضوری و غیرحضوری فراهم میباشد. بعد…
آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی
آموزش مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی مدرس عناوین آموزشی تعاریف و کلیات ماخذ،نرخ و نحوه محاسبه معافیت ها وظایف و…
پکیج آموزشی مالیات بر درآمد اشخاص خارجی
پکیج آموزشی مالیات بر درآمد اشخاص خارجی تخصص تضمینی + مدرک معتبر با توجه به متنوع بودن قوانین مالیاتی و…
chat_bubble_outlineنظرات
قوانین ثبت دیدگاه
- دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
- دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهند شد.
- از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
- امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص دانشجویان دوره می باشد.
550,000 تومان

بهلول دیندار فرکوش( دانشجوی دوره )
مطالب در کل خوب بود
farsa.111348( دانشجوی دوره )
اگر مطالب قبلا به صورت خلاصه نمایش داده شود اموزش نتیجه بهتری میدهد